پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

آخرین تغییرات محدودیت‌های ورزشی سراسری تا ۱۹ دی

تا ۱۹ دی ماه سال جاری، چهار شهر کشور با شدیدترین محدودیت‌های ورزشی مواجه خواهند بود، در ۴۳ شهر استخرهای سرپوشیده، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد و باشگاه ورزشی سالنی و در ۴۰۱ شهر نیز صرفا باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد و باشگاه های ورزشی سالنی تعطیل خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا در رابطه با آخرین وضعیت شهرهای کشور از نظر شیوع ویروس کرونا، چهار شهر قرمز در سراسر کشور وجود دارد که مربوط به استان مازندران است؛ سوادکوه شمالی، ساری، آمل و رامسر شهرهای با وضعیت قرمز از نظر شیوع ویروس کرونا هستند. همچنین به طور کلی نیز وضعیت ۴۰۱ شهر زرد و ۴۳ شهر نارنجی اعلام شده است که حدود ۱۸ شهر نارنجی در استان مازندران قرار دارند.

 

مناطق قرمز
بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا در مناطق قرمز، مشاغل گروه دو، سه و چهار تعطیل است که طبق تقسیم بندی صورت گرفته در حوزه ورزش شامل تعطیلی مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، استخرهای سرپوشیده، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی می شود.

 

پس از اینکه طی دو هفته فعالیت مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی در تمامی شهرهای کشور مجاز بود اما با قرمز اعلام شدن وضعیت چهار شهر، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، استخرهای سرپوشیده، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی در شهرهای سوادکوه شمالی، ساری، آمل و رامسر تا پایان هفته جاری ممنوع است.

 

مناطق نارنجی
طبق اعلام سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در وضعیت نارنجی یا سطح هشدار ۲ که حدود ۱۰۸ شهر یا شهرستان جزو این محدوده هستند، محدودیت‌های مشاغل سطح ۳ و ۴ در اجرا می‌شود؛ بنابراین استخرهای سرپوشیده به عنوان گروه شغلی سه و باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی به عنوان گروه شغلی چهار در مناطق نارنجی مجاز به فعالیت نیستند.

 

مناطق زرد
همچنین طبق اعلام، نقاطی نیز که در وضعیت زرد قرار دارند سطح شغلی ۴ در آن ها محدود خواهد بود که شامل باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه های ورزشی سالنی است./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار